Benvolgudes i benvolguts,

És un plaer per a mi presentar-vos la IX Jornada de Fisioteràpia Neuromusculoesquelètica, que celebrarem el proper 15 de novembre a l’hotel Hesperia Barcelona Tower.

Totes les Jornades que organitzem són importants, però aquesta és la més nombrosa i la que major interès acostuma a despertar entre els i les fisioterapeutes. Com en totes les Jornades organitzades aquest 2019 tindrà un cost de 10 euros, que es destinen a finalitats solidàries i, en aquesta ocasió, a la Marató de TV3.

Enguany participaran a la Jornada fisioterapeutes com Antoni Morral, Pedro Rubio, Enric Sirvent, Júlia Jubany... gent d'aquí, gent nostra que sempre han mostrat la passió per la FISIOTERÀPIA, que ens parlaran de temes com l’efecte placebo, la valoració i interrelació de les diferents influències en les síndromes de l'aparell locomotor, de l’Stop & Go i de les claus importants per a un bon diagnòstic en Fisioteràpia, respectivament.
A més, comptarem amb Ana Gacimartín, que ens descriurà les principals classificacions diagnòstiques basades en moviment i amb el Dr. Arturo Goicoechea, que ens explicarà els nous models d'abordatge del dolor crònic, aspecte molt important atès que un 70% de la despesa sanitària de Catalunya es destina a pacients crònics.

Estrenem un nou format de debat i interacció, "Una tarda amb...", model que va inaugurar el Colegio de Fisioterapeutas de Andalucía i que ara reproduirem nosaltres. Serà un format menys expositiu i més participatiu, un espai de diàleg i reflexió per debatre i aprendre sobre temes de rellevància en Fisioteràpia.
A la tarda, també hi haurà el model més clàssic de masterclass, on la finalitat serà mostrar com afrontem, des d'un punt de vista més tècnic, l'abordatge del pacient. Recordeu que en podeu escollir dues.

Quan fem una Jornada, un curs, qualsevol formació...  volem que al dia següent, quan veieu un pacient, hi hagi un variació en la forma de fer, en la forma de tractar, d'abordar el pacient. És a dir, que hi hagi un canvi. Estem convençuts que aquesta Jornada en suposarà un; no sabem si petit o gran, però al capdavall segur que comportarà un creixement professional.

Finalment, al finalitzar la Jornada, voldrem compartir amb tots i totes vosaltres l’entrega del Premi als millors expedients acadèmics de cada universitat i el Premi al Fisioterapeuta de l'Any... i ho volem fer amb un petit aperitiu. Així que en acabar la Jornada, no marxeu!! Feu vostre el Col·legi i compartim plegats el talent que desperta, amb els premis als millors expedients acadèmics, i el talent que es consolida amb una trajectòria d'excel·lència en l'àmbit de la Fisioteràpia, el Premi al Fisioterapeuta de l'Any.

Recordeu que el hashtag per seguir a les xarxes socials la Jornada serà #NMECFC.

Us hi esperem!

Ramon Aiguadé
Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Ramon Aiguadé

Aquesta web utilitza 'cookies' per oferir-te una millor experiència i servei. Al seguir navegant acceptes la nostra política de cookies.×